Конфликтът в Газа със сериала „Наши момчета“

25 August 2019

Продукцията на HBO проследява в десет епизода реални събития, поставили началото на войната в Газа

Сериалът е копродукция на HBO и Keshet studios, заснета в Израел и само 10 дни след премиерата си и с 3 излезли епизода достига 89% в Rotten Tomatoes. Критиката и зрителите го описват като „толкова нагнетяващ, че забравяш да дишаш“, „напрегнат и каращ те да се замислиш“, „превъзходната игра е една от причините да продължаваш да следиш тази трудна за гледане поредица“

"Времевите емигранти" по HBO

21 August 2019

Първата норвежка продукция на HBO “Времевите имигранти“ е с премиера днес в HBO GO

Това е и тринадесетия сериал, оригинална продукция на HBO Европа. Американската онлайн стрийминг и телевизионна компания продуцира проекти в Европа от 2010-та година, като в момента в процес на заснемане са още 6 сериала – 4 напълно нови, сред които още един норвежки, два испански и един чешки, както и 2 нови сезона на полски и румънски сериали.

Джон Гудман в “Праведните Джемстоун"

20 August 2019

Актьорът влиза в ролята на телеевангелист в новия сериал на HBO “Праведните Джемстоун“

Деветте епизода проследяват историята на Ели Джемстоун (Джон Гудман) и Джеси Джемстоун (Дани Макбрайд) –световноизвестно семейство телевангелисти, в което алчността и доброволческата работа в името на Господ Исус Христос са традиция

„Ирландецът“ открива Нюйоркския кинофестивал

01 August 2019

Очаква се новият филм на Мартин Скорсезе ще бъде един от основните претенденти за „Оскар“ 2020

Почитателите на Де Ниро ще могат да го гледат като профсъюзния лидер Франк "Ирландецът" Шийран, свързан с мафиотската фамилия Буфалино. На Пачино е поверена ролята на профсъюзния лидер Джими Хофа. В образа на Ръсел Буфалино зрителите ще видят Джо Пеши. Актьорският състав на продукцията на стрийминг платформата Нетфликс включва още Харви Кайтел, Ана Пакуин, Боби Канавале, Рей Романо.

HBO отбелязва 50-тата годишнината от кацането на Луната

20 July 2019

12-те серии на минисериала от 1998 година „От Земята до Луната“ са ремастерирани

HBO отбелязва 50-та годишнина от приземяването на мисията Аполо 11 с ремастерирана версия на 12-те серии на наградения с "Еми" минисериал от 1998 година „От Земята до Луната“. Визуалните ефекти са заменени с чисто нови CG ефекти, които се основават на референтни модели на НАСА. Сериите от поредицата на HBO проследяват раждането и развитието на космическата програма на Щатите в периода 1961-1972 година. Документалният сериал, продуциран от Том Ханкс, е носител на 3 награди "Еми".

Ръсел Кроу в сериала за империята на Фокс Нюз

28 June 2019

Биографичният драматичен сериал „Решаващият глас“ e с премиера на 1 юли в онлайн стрийминг платформата HBO GO

Сюжетът в седем части е базиран на бестселъровия роман за Роджър Ейлс – основателят на Фокс Нюз. Продукцията е SHOWTIME® Limited Series с участието на Ръсел Кроу, който влиза в кожата на Ейлс, както и с Наоми Уотс, като водещата на Фокс Нюз Гретхен Карлсън; Сиена Милър, като съпругата на Ейлс; Сет Макфарлейн, като бившия управител на компанията - Брайън Люис и Саймън Макбърни в ролята на Рупърт Мърдок.

Новият сериал на HBO “Еуфория”

19 June 2019

Ролите са поверени на Зендая, плюс зайз модел и трайсджендър активист

Централна роля е поверена на доскорошната тийн звезда Зендая ("Спайдър мен: Завръщането”, „Великият шоумен“), до която се нареждат почти неизвестни, но впечатляващи с дебюта си млади актьори. Сериалът е +18, въпреки че историята проследява живота на няколко седемнадесет годишни гимназиални ученици, които се движат като през минно поле от наркотици, полова идентичност, травми, социални медии, любов и приятелство.

HBO призовава феновете на „Игра на тронове“ да дадат „КРЪВ ЗА ТРОНА“

22 March 2019

Кръводарителската акция в София е част от глобална кампания и ще се проведе на 28-ми и 29-ти март

HBO България, в партньорство с Българския Червен Кръст, Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ) и Park Center Sofia, кани феновете на „Игра на тронове“ да отпразнуват финалния сезон на сериала, като покажат своята отдаденост, включвайки се в инициативата „КРЪВ ЗА ТРОНА“. Кръводарителската акция ще се проведе в София на 28-ми и 29-ти март между 10:00 и 14:00 часа в Park Center Sofia на бул. „Арсеналски“ 2.

Мини-сериалът „Чернобил“

15 March 2019

Петсерийният мини-сериал „Чернобил“ дебютира на 7 май, вторник, в HBO GO и по HBO.

Оригиналната продукция на HBO, в партньорство със SKY, разказва за един от най-драматичните инциденти в историята - ядрената авария на 26 април, 1986 г. Фабулата проследява опитите на смелите мъже и жени, които правят невероятни лични жертви, за да минимализират последиците от катастрофата, застрашила цяла Европа. Сериалът е заснет във Вилнюс, Литва.

„Аз съм нощта” с премиера в HBO GO

08 February 2019

Драматичен сериал е вдъхновен от едно от най-кръвожадните убийства в историята

Режисьор е Пати Дженкинс, в главната роля е Крис Пайн, а сценарият на дългоочакваната драма, вдъхновена от живота на Фауна Ходел и мистерията около убийството на Черната далия, е на Сам Шеридан