Филмовите акценти по VIVACOM Arena през декември

05 December 2018

Българският сериал „Четвъртата власт” е сред зимната селекция на VIVACOM Arena

През декември VIVACOM Arena предлага на своите зрители разнообразие от добри филми в различни жанрове – фантастика, историческа драма, романтика, комедия, ужаси и детско кино. И през този месец зрителите на VIVACOM Arena ще имат удоволствието и привилегията да видят и българския сериал „Четвъртата власт”. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

Филмовите акценти по VIVACOM Arena през ноември

15 November 2018

През този месец зрителите на VIVACOM Arena ще имат удоволствието да гледат всеки четвъртък и петък сериала ЧЕРВЕНИЯТ ПЪТ.

През ноември ценителите на седмото изкуство ще се насладят на новите предложения на VIVACOM Arena. Този път сред звездите на VIVACOM Arena се нареждат – Джейсън Момоа, Дъстин Куик, Ерика Дюранс… и още много други. През този месец зрителите на VIVACOM Arena ще имат удоволствието и привилегията да гледат всеки четвъртък и петък от 20.00 ч. сериала ЧЕРВЕНИЯТ ПЪТ. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

VIVACOM Arena с изцяло нов облик от началото на ноември

14 November 2018

HD качество, повече съдържание и интерактивност очакват зрителите на канала

Собствената 24-часова филмова телевизия на VIVACOM - VIVACOM Arena, вече ще излъчва цялото си съдържание във FULL HD качество. Промяната е част от цялостното обновление на програмата, която от 1 ноември вече е с ново лого и изцяло нов облик. Ребрандингът на телевизията носи със себе си множество промени и подобрения, които ще дадат на зрителите си ново и по-добро филмово преживяване.

„Да обичаш Винсент” по VIVACOM Arena!

12 October 2018

През отктомври VIVACOM Arena отново предлага на своите зрители разнообразие от добри филми с култови актьорски величия от цял свят – Глен Клоуз, Ламбер Уилсън, Франк Лангела, Ерик Столц. Не са пропуснати и изгряващи звезди като нормираната за „Оскар” актриса Сирша Ронан. И през този месец зрителите на VIVACOM Arena ще имат удоволствието и привилегията да видят стойностни филми като „От 5 до 7” и актуалния „Да обичаш Винсент”. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

Филмовите акценти по VIVACOM Arena през септември

04 September 2018

„Чърчил” и „Сноудън” са сред хитовите заглавия в есенната селекция на VIVACOM Arena

През септември VIVACOM Arena отново предлага на своите зрители разнообразие от филми. Програмата се фокусира върху два филма, които разкриват важни личности от нашия исторически и политически свят – Уинстън Чърчил и Едуард Сноудън. Преди началото на учебната година VIVACOM Arena предлага на вниманието на своите млади зрители българския игрален филм „12 А”, който разказва за проблемите, които съпътстват съвременните тинейджъри. Не са забравени и феновете на екстремните сюжети, както и тези които са любителите на романтичното и драматично кино. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

Филмовите акценти по VIVACOM Arena през август

03 August 2018

„Каръци” на Ивайло Христов е сред хитовите заглавия в лятната селекция през август на VIVACOM Arena

През август VIVACOM Arena предлага на своите зрители лятно филмово разнообразие за всеки вкус и предпочитание. По традиция в програмата е включено и хитово българско заглавие. Този път това e носителят на „Злата роза” за най-добър игрален филм – „Каръци” на обичания режисьор и актьор Ивайло Христов. В програмата греят носителите на „Оскар” и любимци на световната публика - Дензъл Уошингтън в „Малкъм Х”, Матю Маконъхи с „Адвокатът с Линкълна”, Марион Кутияр в „Черната кутия” и Форест Уитъкър заедно с Арнолд Шварценегер в „Последната битка”. Не са забравени и най-малките зрители, като за тях предложението е анимационната приказка „Откраднатата принцеса”, в която младият артист Руслан трябва да се пребори със злия магьосник Черномор… VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

Филмови акценти във VIVACOM Arena

27 July 2018

Този уикенд VIVACOM Arena представя филми със звездно холивудско присъствие! Вижте най-интересното от репертоара на специализирания канал за кино на VIVACOM тази събота и неделя.

Тази събота и неделя абонатите на канала ще имат възможност да се насладят на четири различни типа филми – екшън комедия със Самюел Л. Джаксън, напрегнат психологически трилър със Сам Уъртингтън, Елизабет Банкс, Джейми Бел, комедията с порасналия Хари Потър – Даниел Радклиф и българската драма на режисьора Иван Черкелов – „Семейни реликви”. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

Филмовите акценти по VIVACOM Arena през юли

04 July 2018

„Цветът на хамелеона” с Руши Видинлиев в главната роля, е сред хитовите заглавия в лятната юлска селекция на VIVACOM Arena

През юли VIVACOM Arena предлага на своите зрители лятна филмова фиеста с разнообразие от жанрове, актьори и режисьори. На първо място отделяме хитовия български film noir „Цветът на хамелеона” по романа на Владислав Тодоров „Цинкограф” („Дзифт”), режисьорски дебют на оператора Емил Христов (вижте в сайта Разговорът с Владислав Тодоров за новият му проект с номинирания за „Оскар” за „Сляпата Вайша” Теодор Ушев). В програмата на VIVACOM Arena са включени биографичният филм за култовата Франсаз Сеган, и живота и след славата на първия й роман "Добър ден, тъга". Звездната селекция през юли се допълва от филми с актьорите Сам Уъртингтън, Елизабет Банкс, Джейми Бел, Люк Пери, Зоуи Салдана, Майкъл Вартан, Роб Лоу, Кари-Ан Мос. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

Филмовите акценти VIVACOM Arena през юни

09 June 2018

Филми на режисьорите Уди Алън, Гай Ричи и Ричард Атънбъроу са сред хитовете на VIVACOM Arena

През юни VIVACOM Arena предлага на своите зрители истинско звездно присъствие в съвременни филмови класики. Кейт Бланшет (с награда „Оскар”) и Алек Болдуин в „Син Жасмин”, Шърли Маклейн, Кристофър Пламър във филма на Ричард Атънбъроу в „Затворен кръг”, дивата Клаудия Кардинале е в компанията на Жан Дюжарден в „Балкон, с изглед към морето”, а Уинона Райдър играе в „Когато любовта не е достатъчна” VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

Филмови акценти във VIVACOM Arena

25 May 2018

Този уикенд VIVACOM Arena представя филми със звездно холивудско присъствие! Вижте най-интересното от репертоара на специализирания канал на VIVACOM за кино през уикенда.

Тази събота и неделя абонатите на канала ще имат възможност да се насладят на четири различни типа филми – романтична комедия с Даниел Радклиф и Адам Драйвър, класическа екранизация (режисьорски дебют на актьора Юън Макгрегър), горещ уестърн с Пенелопе Крус и Салма Хайек и невероятна драма с Харисън Форд. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

ROGUE само по VIVACOM Arena

16 May 2018

VIVACOM Arena ще зарадва почитателите на киното с ексклузивна премиера на сезон 4 на криминалния екшън сериал Rogue.

Специалният 24-часов филмов канал VIVACOM Arena ще зарадва почитателите на киното с ексклузивна премиера на сезон 4 на криминалния екшън сериал Rogue. Епизодите ще се излъчват всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч.