Централна роля е поверена на доскорошната тийн звезда Зендая ("Спайдър мен: Завръщането”, „Великият шоумен“), до която се нареждат почти неизвестни, но впечатляващи с дебюта си млади актьори. Сериалът е +18, въпреки че историята проследява живота на няколко седемнадесет годишни гимназиални ученици, които се движат като през минно поле от наркотици, полова идентичност, травми, социални медии, любов и приятелство.

Сценарият е създадена и написана от Сам Левинсън ( "Магьосникът на лъжите” на HBO), който режисира 5 от общо 8-те епизoда. Рапърът Дрейк е сред изпълнителните продуценти, а присъствието му определено се отразява на нивото на саундтрака на сериала. Трейлър.

2019-HBO-Inc-All-rights-reserved-Photo-Credit-Eddy-Chen.jpg

„Еуфория“ е базиран на израелски едноименен сериал и представя по натуралистичен начин, с какво се сблъскват тинейджърите в годините на узряването си. Историята следва живота на 17 годишата Ру (Зендая), която излиза от клиника за лекуване на зависимости и в този момент се запознава с Джулс (трансджендър моделът Хънтър Шейфър) – транс-момиче, което току що се е преместило в града с баща си. В полезрението на зрителя влизат и атлетът Нейт, който изглежда перфектно, но крие неподозиран гняв, приятелката му Мади, която е типичната училищна звезда, футболистът Крис, който преживява трудно преместването от гимназията в колежа, неговата приятелка Каси, пълното момиче Кат (плюс сайз моделът Барби Ферейра), което има двойствен живот.

2019-HBO-Inc-All-rights-reserved-Barbie-Ferreira-as-Kat-and-Alexa-Demie-as-Maddy.jpg

Всички те имат своите слабости, терзания и комплекси, които избиват по унищожителен начин.  Похватите на сериала са стресиращи и показват по може би плашещ за родителите начин, какво се случва в емоционалния свят на един тийнейджър, който изглежда съвсем обикновен. Сам Ленинстън, споделя, че целта на сериал е да ни провокира и да ни накара да почувстваме нещо – да влезем в света на младия, човек който тепърва се ориентира и да разберем през какво преминава.

2019-HBO-Inc-All-rights-reserved-1.jpg

Заснет изключително красиво „Еуфория“ препредава цяла палитра от емоции и проблеми – депресии, паник атаки, алкохол, наркотици, порнография, борбата за надмощие в социалните мрежи – HBO не се страхува да пресъздаде атмосферата без цензура.

Историята в „Еуфория“ се развива в общо 8 епизода от по близо час. Всеки понеделник ще бъде достъпен нов епизод – от сутринта в HBO GO и от 22:00 часа по HBO.

Свързани статии