Безчувствена, студена и секси! Джоди Лин О‘Кийф (Гретчен) е най-горещата жена в „Бягство от затвора“, която феновете едновременно мразят и обожават. Актрисата идва у нас по покана на Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември, където ще раздава автографи и ще се снима с фенове и през двата дни. На 15 септември Джоди ще има и собствен Q&A панел на главната сцена, в който ще разкаже за незабравимите участия в популярните у нас „Бягство от затвора“, „Дневниците на вампира“, „Двама мъже и половина“, „Теория за големия взрив“ и „Дарма и Грег“.

Ролята на Гретчен („Бягство от затвора“) се оказва истинско предизвикателство за иначе добрата и мила Джоди Лин О‘Кийф, на която ѝ се налага бързо да влезе в обувките на лошото момиче и да се превърне в заплахата на малкия екран. Няколко години по-късно дебютира в ролята на доктор Джо Лафлин в „Дневниците на вампира“, покорил предимно сърцата на момичета и жени по цял свят. Джоди се появява и в комедийния сериал „Двама мъже и половина“ в ролята на Изабела – едно от най-демоничните гаджета на Чарли, което успя да уплаши дори Бърта. Запомнящи са и епизодичните ѝ участията в „Теория за големия взрив“ и „Дарма и Грег“ по покана на великия сценарист и продуцент Чък Лори.

Jodi-Lyn-O-Keefe-Big-Bang-Theory-1.jpg

Тази година в рамките на Aniventure Comic Con ще дебютират и някои от най-очакваните заглавия на книжния пазар за 2019 година. Сред тях е нашумялото фентъзи „Софийски магьосници“, чиято трета част „Вещиците от Витоша“ ще бъде ексклузивно представена от автора Мартин Колев на 15 септември от 11:20 в зала 4. В същия ден от 15:00 часа на сцената ще излезе и създателят на родния супергерой Просто Спас/ Just Spas, който ще представи втора част на комикса си. След блестящия миналогодишен успех, киселият заек се забърква в нови приключения с мечока Борал и вълка Страхил. Един изцяло нов проект също ще изгрее именно на Aniventure Comic Con. Писателят и кинокритик Благой Д. Иванов и легендарният Петър Станимиров – художник добре познат на 80-те с популярното списание „Дъга“, ще представят съвместния си комикс „Седем градски гряха“. Може би най-дръзкото творение на българската попкултура обединява седем независими комикс истории, в които изкушението и грехопадението триумфират. Премиерата ще бъде на 14 септември от 11:20 в зала 4. Всички заглавия ще бъдат достъпни по книжарниците едва след края на фестивала.

Jodi-Lyn-O-Keefe-Vampire-Diaries-3.jpg

Сред специалните гости, обявени до момента, са актьорите Natalia Tena („Хари Потър“/ „Игра на Тронове“), Devon Murray („Хари Потър“), Sam Jones („Флаш Гордън“), Miltos Yerolemou („Игра на Тронове“); комикс художници, работили за Marvel и DC Comics - Scott Hanna, Jim Calafiore, Tom Raney и William Simpson – известен със скиците си за „Игра на Тронове“, както и създаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала, като драконите, вълците и триоката врана.

Тази година звездното присъствие на фестивала се надгражда и с участието на най-обичаните български актьори, сред които са Михаил Билалов, Мариан Вълев, Александър Сано, Захари Бахаров, Александър Алексиев, Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев. Неизменна част от събитието ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay конкурсите, Гейминг залата която ще приюти финалите на най-новата лига за електронни спортове A1 Gaming League, както и имената на популярни български влогъри и актьори.

Билети на цени от 25 до 40 лв. във верига бензиностанции OMV, билетен център НДК и на Eventim.bg Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител, а за деца от 8 до 12 години (включително) цените на редовните билети са с 50% отстъпка.

Свързани статии