Специален гост в първото предаване от новия сезон на „Като на кино“ ще бъде най-горещата звезда на европейското кино в момента - Джузеппе Маджио. Той даде първото си интервю за българска медия пред Жоро Тошев, а срещата между двамата ще се излъчи този понеделник, 2 септември, по bTV Cinema от 20.50 часа. През есенния телевизионен сезон „Като на кино“ ще радва киноманите всеки делничен ден. Предаването ще изненада с различен формат, акценти и рубрики

Италианският актьор Джузеппе Маджио, нашумял със сериала на “Baby” (Netflix) се срещна с екипа на предаването в Рим в „Къщата на киното“. За срещата с най-горещата европейска филмова звезда съдейства българската актриса и професор по атктьорско майсторство в Италия Елжана Попова, чийто студент е бил Джузеппе. Пред журналиста Георги Тошев Маджио разказва за сериала, който го превръща в звезда и за битката между европейското и американското кино.

ad-astra-ad-astra-img-2_rgb.jpg

Всеки ден зрителите на bTV Cinema ще получават актуална информация за нови продукции, живота на звездите и първи ще гледат трейлърите на дългоочаквани продукции. Всяка сряда в „Като на кино“ ще бъдат представяни забавни моменти от снимачния процес на хитови заглавия. На 4 септември зрителите ще се пренесат на снимачната площадка на мюзикъла “Котки” и ще видят официален трейлър на новия филм с Брат Пит “Към звездите”, който е включен в програмата на фестивала във Венеция.

68676895_342750603276172_336441942395060224_n.jpg

Всеки четвъртък кинокритикът Деян Статулов ще бъде гид за премиерите на голям екран, а в неделя ще се представят акцентите в програмата на bTV Cinema. Нашумялата влогърка Поли Недкова се включва в екипа на единственото предаване за кино в национален ефир със своя рубрика в петък.

Екипът на “Като на кино” обещава интересни истории за всичко от света на киноиндустрията - нови сериали, червени килими, личен живот на звездите и нови филми.