През септември VIVACOM Arena отново предлага на своите зрители разнообразие от филми. Програмата се фокусира върху два филма, които разкриват важни личности от нашия исторически и политически свят – Уинстън Чърчил и Едуард Сноудън. Преди началото на учебната година VIVACOM Arena предлага на вниманието на своите млади зрители българския игрален филм „12 А”, който разказва за проблемите, които съпътстват съвременните тинейджъри. Не са забравени и феновете на екстремните сюжети, както и тези които са любителите на романтичното и драматично кино. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

plyachka.jpg

ГОЛЯМАТА ПЛЯЧКА

2015 | Екшън, Комедия | 5-ти септември (сряда) от 12:30 ч. | VIVACOM Arena

В ролите: Самюел Л. Джаксън, Рей Стивънсън, Тед Ливайн, Джим Броудбент, Джеймс Бътлър и др.

Режисьор: Ялмари Хеландър

Когато президентският самолет “Еър Форс Едно” е свален от терористична групировка и лидерът на свободния свят попада насред пустошта, единственият човек, който може да му помогне, е любознателно 13-годишно момче – Оскари, което попада по случайност на спасителна капсула на най-влиятелния мъж на света.

Когато става ясно, че по петите на президента са група опасни терористи, той и Оскари обединяват сили в опитите си да оцелеят в неравната борба, която бързо прераства в напрегната и непредвидима 24-часова одисея.

jpg_1_.jpeg

СНОУДЪН

2016 | Биографичен, Трилър | 7-ми септември (петък) от 18:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Оливър Стоун

В ролите: Джоузеф Гордън-Левит, Мелиса Лео, Никълъс Кейдж, Скот Истууд, Шайлийн Уудли, Рис Айфънс, Тимоти Олифант, Закари Куинто, и др.

Когато Едуард Дж. Сноудън публикува секретни документи на Агенцията за национална сигурност, той отваря очите на света за нейната тайна глобална програма за наблюдение, но затваря вратите към своето бъдеще, отказвайки се от кариерата си, дългогодишната си приятелка и родината си. Как се стига да това решение и какво струва то ни показва гениалният Оливър Стоун.

Ludite-dyavoli.jpg

ЛУДИТЕ ДЯВОЛИ

2002 |Криминална драма | 11-ти септември (вторник) от 22:00 ч. | VIVACOM Arena

В ролите: Джеймс Франко, Франки Мюниц, Файруза Болк, Дреа Де Матео, Брад Ренфро и Стивън Дорф

Режисьор: Скот Калвърт

През лятото на 1958 г., Леон – водач на бруклинска банда, си дава сметка, че територията му е застрашена, когато водачът на съперничеща им банда излиза от затвора. Леон прави всичко възможно да запази влиянието си, но нещата фатално се объркват – неговият брат се впуска в страстна и опасна връзка със сестрата на момче от противниковата банда. Когато и приятелката на Леон е нападната, той започва кървава война, за да спаси брат си, своето момиче и да опази квартала си.

Nepobedimite-2.jpg

НЕПОБЕДИМИТЕ 2

2012 | Екшън, Драма | 14-ти септември (петък) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Саймън Уест

В ролите: Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Брус Уилис, Ю Нан, Арнолд Шварценегер, Лиъм Хемсуърт, Чък Норис, Жан-Клод ван Дам, Ранди Котур, Тери Крюз, Джет Ли, Питър Уелър, Дони Йен, Скот Адкинс, Новак Джокович

Привидно лесна задача за групата на Барни и Чърч се обърква и член от екипа им е брутално убит. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете определено не са на тяхна страна.

Решени да си разчистят сметките, те стоварват гнева си върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света. Но това е нищо в сравнение с правосъдието, което ще получи жестокия убиец на техния брат по оръжие.

XIIa.jpg

12A

2017 | Драма, Комедия | 15-ти септември (събота) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Магдалена Ралчева

В ролите: Калоян Минев, Елена Бойчева, Мария Каварджикова, Деян Георгиев, Радина Кърджилова, Василена Атанасова, Велислава Костадинова

XII “А“ е дългоочакваното продължение на XI “A” и както първата, така и втората част, проследяват ежедневните борби и проблеми на съзряващите гимназисти и обкръжението им.

След неочакван обрат в личен и професионален план, Лина Николова отново се връща в училище. Гимназията е нова, а учениците – с година по-големи, както и проблемите, с които се сблъсква младата учителка. Госпожа Николова за пореден път се опитва да намери баланса между майчинството, преподавателската дейност и любовта. Единствената подкрепа, която получава, е от страна на стеснителния учител по физическо възпитание.

Dyavolat-i-dalbokoto-sinyo-more.jpg

ДЯВОЛЪТ И ДЪЛБОКОТО СИНЬО МОРЕ

2016 | Драма | 15-ти септември (събота) от 22:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Бил Пърпъл

В ролите: Джейсън Съдейкис, Мейзи Уилямс, Джесика Бийл, Пол Рейзер, Мери Стийнбъргън, Джефри Дийн Морган, Орландо Джоунс, Клои Грейс Мориц и др.

След като губи бременната си съпруга в катастрофа, архитект Хенри се опитва да открие смисъл в живота и в работата си. Той получава втори шанс да влезе в ролята на баща, като помага на избягало от дома си малко момиче - Мили, да построи плавателен съд, с който да преплува океана... Помагайки на нея, той всъщност помага на себе си да преодолее загубата.

jpg.jpeg

ЧЪРЧИЛ 

2012 | Биографичен, Драма| 23-ти септември (неделя) от 18:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Джордан Теплицки

В ролите: Джон Слатъри, Миранда Ричардсън, Брайън Кокс, Елла Пернъл, Джулиан Уедам и др.

96 часа преди нахлуването в Нормандия през Втората световна война, британският премиер Уинстън Чърчил се бори със собствените си резерви по отношение на операция "Овърлорд" (6 юни - 25 август 1944г.).

Чърчил се е превърнал в сянка на героя, устоял на хитлеровата "блицкриг" - изтощен от войната и страдащ от депресия, той се бои да не бъде запомнен като архитект на една възможна касапница. Генералите Айзенхауер и Монтгомъри са бесни на опитите на Чърчил да спре десанта. Налага се да се намеси самият крал. Само подкрепата на брилянтната, макар и нервна съпруга Клементайн може да удържи физическия и психически колапс на Чърчил.

Kometa.jpg

КОМЕТА

2014| Романтична драма | 23-ти септември (неделя) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Сам Есмаил

В ролите: Еми Росъм, Джъстин Лонг, Ерик Уинтър, Кейла Серви и др.

В центъра на тази тайнствена и пленителна история са циничният Дел и остроумната Кимбърли. Двамата се срещат случайно и веднага става ясно, че ще последва бурна любовна афера. Филмът се движи напред и назад във времето – метеоритен дъжд в Ел Ей, нощ в хотелска стая в Париж, съдбовно телефонно обаждане – и ни дава парченца от пъзела, който трябва да сглобим, за да разберем всичко за тази незабравима връзка.

Свързани статии