През юли VIVACOM Arena предлага на своите зрители лятна филмова фиеста с разнообразие от жанрове, актьори и режисьори. На първо място отделяме хитовия български film noir „Цветът на хамелеона” по романа на Владислав Тодоров „Цинкограф” („Дзифт”), режисьорски дебют на оператора Емил Христов (вижте в сайта Разговорът с Владислав Тодоров за новият му проект с номинирания за „Оскар” за „Сляпата Вайша” Теодор Ушев). В програмата на VIVACOM Arena са включени биографичният филм за култовата Франсаз Сеган, и живота и след славата на първия й роман "Добър ден, тъга". Звездната селекция през юли се допълва от филми с актьорите Сам Уъртингтън, Елизабет Банкс, Джейми Бел, Люк Пери, Зоуи Салдана, Майкъл Вартан, Роб Лоу, Кари-Ан Мос. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

PRAVOSADIETO-NA-GUDNAYT.jpg

ПРАВОСЪДИЕТО НА ГУДНАЙТ

2012 | Уестърн | 3-ти юли (сряда) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Джейсън Пристли

В ролите: Люк Пери, Лара Гилкрист, Рон Леа, Ейдриън Хоу, Том Бътлър, Гейбриъл Роуз, Терънс Кели, Сам Дюк, Рики Шрьодер и др.

Поредица от филми за момче от Дивия Американски Запад, което става свидетел на жесток акт на насилие, който отнема живота на родителите му, както и на влиятелен държавен служител. Засегнат от този спомен, момчето пораства, за да стане арбитър на закона, окръжен съдя, който поставя закона и справедливостта над всичко а Джейсън Пристли режисира филма, базиран на сценарий, разработен от Люк Пери.

20-GODINI-PO-MLAD.jpg

20 ГОДИНИ ПО-МЛАД

2013 | Комедия, Романтичен | 7-ми юли (събота) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Давид Моро

В ролите: Виржини Ефира, Пиер Нине, Чарлз Берлинг, Жил Коен, Амели Глен, Камил Жапи, Михаел Абитебул, Камил Пелисе и др.

Редакторката на модното лъскаво списание "Ребел"(Бунт) Алис Лантенс има безупречен вкус, отлична биография и репутация на "желязната лейди". Но веднъж шефът й намеква, че младежкото издание трябва да се оглави от някой по-смел и провокативен. Решението идва неочаквано. По нелепа случайност в света на шоу-бизнеса се разнася слух за нейния роман с 18-годишен студент. Оказва се, че компрометираната репутация е точно това, което й е необходимо за възход по служебната стълбица! Но какво да прави с младежа, който е действително влюбен?

TsVETAT-NA-HAMELEONA.jpg

ЦВЕТЪТ НА ХАМЕЛЕОНА

2012| Комедия | 8-ми юли (неделя) от 22:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Емил Христов

В ролите: Самуел Ицхак Финци, Руши Видинлиев, Михаил Билалов, Деян Донков, Ирена Милянкова, Христо Гърбов, Руси Чанев, Касиел Ноа Ашер, Михаил Мутафов, Светлана Янчева, Йорданка Йовева и др.

Батко Стаменов (Руши Виденлиев) е идеалният таен агент. Останал сирак като много малък, той е осиновен от леля си, която по-късно признава, че е истинската му майка. Но когато тя умира, Батко разбира от един лекар, че е била девствена и осъзнава, че да си лъжец, е семейна черта. Тогава агент от тайната полиция се опитва да го вербува за шпионин и Батко откликва с ентусиазъм.

jpg.jpeg

САГАН

2008 | Биографичен | 11-ти юли (сряда) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Даян Кюрис

В ролите: Силви Тесту, Пиер Палмад, Жан Балибар, Ариел Домбал, Лионел Абелански, Гийом Галиен, Денис Подалидес и др.

Франция, 1950 г. От Латинския квартал до Сен Тропе през Ню Йорк, млада парижанка се превръща в икона на цялото поколение. През 1954 г. 19-годишната Франсаз Сеган се изстрелва към славата с първия си роман "Добър ден, тъга". Яростна, скандална и подценявана, Саган изживява живота си в най-отдалечения край на излишъка. Тя печели и губи състояния на рулетка, купува и разбива великолепни спортни коли, пие, танцува и купонясва, оставяйки плеяда от любовници след себе си.

KOLUMBIANA.JPG

КОЛУМБИАНА

2011 | Екшън, Трилър | 14-ти юли (събота) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Оливие Мегатон

В ролите: Зоуи Салдана, Майкъл Вартан, Джорди Молла, Лени Джеймс, Сам Дъглас и др.

Като дете, Кат (Зои Салдана) вижда убийството на родителите си в Богота. Тя израства, превръщайки се в хладнокръвен убиец. През деня работи като наемник за чичо си, а останалото време ангажира с отмъстителни убийства, които се надява да я доведат до крайната й цел – виновниците за смъртта на нейните родители. Единствената й връзка с нормалния живот е нейния приятел (Майкъл Вартан), артист, който няма и представа с какво приятелката му изкарва хляба си.

S-NOZhOVE.jpg

БОРБА С НОЖОВЕ

2012 | Криминален, Комедия | 15-ти юли (неделя) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Бил Гутентаг

В ролите: Роб Лоу, Дженифър Морисън, Кари-Ан Мос, Джейми чънг, Джули Боуен и др.

Ще помогнете ли на политически кандидат с множество лични проблеми, който обаче умее да влива позитивна енергия в сърцата на обикновените хора? Този въпрос измъчва позитивно настроения политически стратег Пол Търнър, който е изградил успешна кариера благодарение на умението си да измъква политици от сериозни скандали и да ги запазва на управленските им позиции. С помощта на привлекателната си асистентка Кирстен и мистериозния си партньор Димитрис Търнър "преобръща" всяка новина в полза на политическите си клиенти сред които се открояват губернатора на щата Кентъки, изнудван калифорнийски сенатор и идеалистичен лекар превърнал се в кандидат за губернаторска позиция. Когато грозната страна на професията на Търнър започва да го преследва и на места на които никой не очаква подобни проблеми той започва да променя вижданията и подходите си. Скоро става ясно, че понякога дори и в най-безмилостната битка трябва да се бориш напълно честно и без никакви задни мисли.

jpg_1_.jpeg

БЕЗСТРАШНИЯТ

2014 | Екшън| 24-ти юли (вторник) от 19:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Пол Тантър

В ролите: Том Бенедикт Найт, Саймън Филипс, Юън Рос, Ребека Фердинандо, Зара Фитиян и др.

Група безмилостни въоръжени терористи отвличат дъщерята на министър-председателя, взимат я за заложник и превръщат един подземен паркинг в непристъпна крепост, разполагайки навсякъде експлозиви. Насреща им е изпратен най-добрия отряд от Службите за бързо реагиране на Великобритания (SAS), който трябва да превземе сградата и да освободи високопоставената заложница в максимално кратък срок...

MAZh-NA-RABA.jpg

МЪЖ НА РЪБА

2012 | Екшън, Криминален, Трилър| 28-ми юли (събота) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Асгър Лет

В ролите: Сам Уъртингтън, Елизабет Банкс, Джейми Бел, Манди Гонзалес, Уилям Сандлър и др.

Полицейски психолог е извикан по спешност, за да убеди затворник да не скача от покрива на висока сграда в Манхатън. През това време обаче съвсем наблизо протича най-големия обир на диаманти в историята.

Свързани статии