През отктомври VIVACOM Arena отново предлага на своите зрители разнообразие от добри филми с култови актьорски величия от цял свят – Глен Клоуз, Ламбер Уилсън, Франк Лангела, Ерик Столц. Не са пропуснати и изгряващи звезди като нормираната за „Оскар” актриса Сирша Ронан. И през този месец зрителите на VIVACOM Arena ще имат удоволствието и привилегията да видят стойностни филми като „От 5 до 7” и актуалния „Да обичаш Винсент”. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

ОТ 5 ДО 7

2014 |Романтична комедия | 12-ти октомври (петък) от 21:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Виктор Левин

В ролите: Ламбер Уилсън, Франк Лангела, Ерик Столц, Глен Клоуз, Оливия Тирлби, Антон Йелчин, Беренис Марло, Джо Д'Онофрио, Жослин ДеБоар и др.

Брайън се запознава напълно случайно, на "място за пушене" пред заведение в Ню Йорк, с французойката Ариел. Той е начеващ плах и неуверен млад писател, с чисто открито добро лице и очила, а тя – доста по-възрастна и опитна от него – е средиземноморска изящна красавица с изваяни черти и перфектно тяло.  Веднага си допадат и започват да се срещат в хотелска стая, ангажирана от нея. Само че… тя е женена за френски дипломат и могат да се срещат само… от 5 до 7.

5-do-7.jpg

ОБЯВЯВАМ ВОЙНА 

2014 | Трилър, Драма | 19-ти октомври (петък) от 21:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Джейсан Лапеяр

В ролите: Сиам Ю, Колтан Стюарт, Гейг Монро и др.

Две приятелски групи тийнейджъри всеки ден си играят на "война" в местната гора и си правят оръжия от подръчни материали. Един ден обаче играта загрубява. Лидерските умения, лоялността и приятелството са поставени пред изпитание и, както се случва в света на големите, победите и загубите се отпразнуват и изстрадват еднакво драматично.

В духа на романа "Повелителят на мухите" филмът "Обявявам война" представя смразяваща картина на загубата на човечност и невинност, на която често ставаме свидетели в наши дни.

voyna.jpg

ДА ОБИЧАШ ВИНСЕНТ

2017 | Биографичен, Анимация| 28-ми октомври (неделя) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Дорота Кобиела и Хю Уелчман

В ролите: Сирша Ронан, Дъглас Буут, Холи Ърл, Крис О'Дауд, Ейдън Търнър, Джеймс Грийн, Елеанор Томлинсън, Джош Бърдет, Джо Стъки, Мартин Хърдман и др.

История за живота и мистериозната смърт на холандския художник Винсент ван Гог, разказана по необичаен начин. Вечерта на 27 юли 1890 г., 37-годишният ван Гог се прибира в къщата на семейство Раву в село Овер-сюр-Оаз, на 30 км от Париж, с куршум в гърдите си. Умира в ранните часове на 29 юли. Пълнометражната анимация е рисувана ръчно от над 60 художника в Гданск, Полша и в студио в Гърция - първи филм от този тип в света (ръчно нарисувана картинна анимация). За продукцията от час и половина са нарисувани 65 000 маслени картини.

obichash-Vinsent.jpg
obichash-Vinsent.jpg