Тази събота и неделя абонатите на канала ще имат възможност да се насладят на четири различни типа филми – екшън комедия със Самюел Л. Джаксън, напрегнат психологически трилър със Сам Уъртингтън, Елизабет Банкс, Джейми Бел, комедията с порасналия Хари Потър – Даниел Радклиф и българската драма на режисьора Иван Черкелов – „Семейни реликви”. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

big-game-5563561453224.jpg

Събота от 11:00 ч.

ГОЛЯМАТА ПЛЯЧКА

2014 | Екшън, Комедия| 28-ми юли (събота) от 11:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Ялмари Хеландър

В ролите: Самюел Л. Джаксън, Рей Стивънсън, Тед Ливайн, Джим Броудбент, Джеймс Бътлър, Кен Томас и др.

Когато президентският самолет “Еър Форс Едно” е свален от терористична групировка и лидера на свободния свят попада насред пустошта единствения човек, който може да му помогне е любознателно 13-годишно момче. По време на поредната си горска обиколка в търсене на елени младия Оскари попада по случайност на спасителна капсула в която се намира най-влиятелния мъж на света. Когато става ясно, че по петите на президента са група опасни терористи той и Оскари обединяват сили в опитите си да оцелеят.

Докато военните в Пентагона наблюдават случващото се чрез сателитна връзка американския лидер и неговия млад приятел доказват своите умения в неравната борба, която бързо прераства в напрегната и непредвидима 24-часова одисея.

MAZh-NA-RABA.jpg

Събота от 20:00 ч.

МЪЖ НА РЪБА

2012 | Екшън, Криминален, Трилър | 28-ми юли (събота) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Асгър Лет

В ролите: Сам Уъртингтън, Елизабет Банкс, Джейми Бел, Манди Гонзалес, Уилям Сандлър и др.

Полицейски психолог е извикан по спешност, за да убеди затворник да не скача от покрива на висока сграда в Манхатън. През това време обаче съвсем наблизо протича най-големия обир на диаманти в историята.

Ami-ako.jpg

Неделя от 14:00 ч.

АМИ АКО 

2012 | Комедия, Романтичен | 29-ми юли (неделя) от 14:00 ч. | VIVACOM Arena 

Режисьор: Майкъл Доус

В ролите: Даниел Радклиф, Джемима Рупър, Меган Хефърн, Адам Драйвър, Меган Парк, Рейф Спол, Зои Казан, Аманда Крюи др.

Режисираният от Майкъл Доус независим канадски филм е базиран на пиесата “Цигари и паста за зъби”, дело на драматурзите Ти Джей Доу и Майкъл Риналди.

Сюжетът разказва за младия Уолъс (в ролята Даниел Радклиф), който е заслепен от красотата на привлекателната Шантри. Той е убеден, че е намерил момичето на мечтите си и вярва, че ще се превърне в нещо повече от неин добър приятел. Но има един проблем, който със сигурност ще попречи на развитието на тази романтична връзка.

Шантри всъщност се среща с друг мъж и по всичко изглежда, че любовта между двамата е по-силна от всякога. Уолъс не иска да бъде просто един от приятелите на Шантри и е готов на всичко за да спечели сърцето й. Но дали заслепения от романтика и любов млад мъж ще постигне целите си без да си навлече неприятности?

semeyni-relikvi.jpg

Неделя от 22:00 ч.

СЕМЕЙНИ РЕЛИКВИ 

2016 | Драма | 29-ми юли (неделя) от 22:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Иван Черкелов

В ролите: Жана Караиванова, Андрей Андреев, Глория Петкова, Александър Бенев, Блаже Димитров, Венцислав Занков др.

Филмът се състои от три, на пръв поглед, независими една от друга истории и проследява три ситуации, които се развиват едновременно в рамките на няколко дни. Разказани паралелно, те постепенно разкриват връзките между членовете на едно семейство и, същевременно, разрушеното човешко общуване между героите – съпрузи, братя, родители и деца. Нишките на отделните събития се преплитат, за да се съберат на финала в едно общо, взаимносвързано и взаимнозависимо битие, белязано от липсата на стойност и висш смисъл. Леността и инерцията, подтиснатите душевни пориви и терзания са конкретни и осезаеми като вятъра, а последиците от тях са необратими – миг, в който няма време за “после”. Няма невинни, няма виновни и все пак всеки от героите го жегва съзнанието, че е могъл, че може да изживее дните си по-различно…

Свързани статии