Специалният 24-часов филмов канал VIVACOM Arena ще зарадва почитателите на киното с ексклузивна премиера на сезон 4 на криминалния екшън сериал Rogue. Епизодите ще се излъчват всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч.

Зрителите ще могат да проследят развръзката на заплетената криминална история в 10 последни епизода. В този финален сезон редом до вече познатите герои ще застанат и нови имена като Меган Рат, позната на аудиторията от сериали като “Ново момиче“ и „Аз, Човекът“.

Последният сезон на Rogue обещава да разкаже изпълнени с драма сюжетни линии, и да сложи заслужен край на този заплетен и изпълнен с обрати сюжет. Историята се пренася в Сан Франциско, където героите търсят отмъщение и справедливост. В стремежа си да забрави сенките от миналото, Итън Кели попада в адски лабиринт от престъпност и полицейски предателства. Междувременно Мия Роклан се опитва да отмъсти и няма да се спре пред нищо, за да накара Итън да плати за действията си. Героинята на новото попълнение Меган Рат е интелигентен полицейски детектив от Сан Франциско, безкрайно отдаден на работата и семейството си.

Сериалът Rogue ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч., а повторенията на епизодите ще вървят всяка сряда, четвъртък и вторник от 16:00 ч. Всички серии ще са налични и във Video On Demand платформата на телекома преди ефир.