През ноември ценителите на седмото изкуство ще се насладят на новите предложения на VIVACOM Arena. Този път сред звездите на VIVACOM Arena се нареждат – Джейсън Момоа, Дъстин Куик, Ерика Дюранс… и още много други. През този месец зрителите на VIVACOM Arena ще имат удоволствието и привилегията да гледат всеки четвъртък и петък от 20.00 ч. сериала ЧЕРВЕНИЯТ ПЪТ. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

pat.jpg

ЧЕРВЕНИЯТ ПЪТ

2014 | Драма, Криминален| Всеки четвъртък и петък от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Джеймс Грей

В ролите: Джейсън Момоа, Мартин Хендерсън, Аналиса Басо, Тамара Тюни, Джулиана Никълсън, Антъни Короне и др.

Историята се върти около местно ченге, което се опитва да запази семейството си цяло, като едновременно с това контролира две сблъскващи се общности – жителите на малкият град, където е израснал, и живеещите в съседните планини индиански племена.

Полицаят е принуден да покрие ужасна трагедия, в която е замесена неговата психически нестабилната и зависима от алкохола съпруга. Това води до сблъсък между него и опасен член на племето, който ще се върне, за да преследва всички замесени.

Neizbezhno-otmashtenie.jpg

НЕИЗБЕЖНО ОТМЪЩЕНИЕ

2016 | Трилър, Криминален | 16-ти ноември (петък) от 22:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Хосе Мануел Кравиото

В ролите: Тина Ивлев, Бианка Малиновски, Ричард Тайсън, Дъстин Куик, Стефани Чарлс, Рик Сарабиа, Кейт Джонсън и др.

"Неизбежно отмъщение" е кървава, изпълнена с насилие и обрати история. Ив е отвлечена от насилник и убиец, но някак успява да се измъкне и да обърне нещата в своя полза.

Въпреки, че жадува за своето отмъщение, тя трябва да преодолее желанието си да даде заслуженото наказание на своя похитител, за да спаси и другите попаднали в ръцете на този психопат. Ив трябва да бъде безмилостна и да не се спира пред нищо – дори да изцапа ръцете с кръв.

Kuchetata-na-Shaduel-2.jpg

КУЧЕТАТА НА ШАДУЕЛ 2

2016 | Спортен, Политически трилър| 20-ти ноември (вторник) от 22:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Джоел Новоа

В ролите: Линус Роуч, Нийл Пиърсън, Саймън Ривърс, Кристин Тремарко, Анди Ръши др.

Млад и амбициозен британски мюсюлманин, работещ като полицай под прикритие, е пратен да проникне в агресивната банда "Кучетата на Шадуел" в Източен Лондон.

Бандата предизвиква масови размирици след купуването на футболния клуб "Шадуел" от руски олигарх, който го използва като параван за пране на пари.

Борейки се да успокои експлозивната обстановка в града, полицаят води и борба със себе си, търсейки отговор на най-съществените въпроси - кой е той и къде принадлежи, все още ли е полицай под прикритие или вече е прекрачил границата, готов ли е да предаде на закона хората, с които е толкова близък, в името на дълга?

Klinika-Nadezhda.jpg

КЛИНИКА НАДЕЖДА

2012 | Драма, Фантастичен | Всеки четвъртък и петък (от 22-ри ноември) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Дейвид Уелингтън, Питър Уелингтън

В ролите: Ерика Дюранс, Бенджамин Ейрс, Джулия Чан, Салваторе Антонио, Даниел Гилис и др.

След тежка автомобилна катастрофа, хирургът Чарли Харис изпада в дълбока кома, но нещата за него не спират до тук – той остава заклещен между два свята – този на живите и отвъдното.

Докато Чарли наблюдава живота в болницата от друго измерение, неговата годеница Алекс, която също е хирург, отчаяно се опитва да спаси живота му. С помощта на останалите лекари, ден след ден, тя прави всичко възможно да се пребори с комата на Чарли и да върне надеждата в клиниката.