Историята се върти около местния полицай Харолд Дженсън, който се опитва да запази семейството си цяло, като едновременно с това се опитва и да овладее нарастващото напрежение между две противопоставящи се общности – жителите на малкия град, където е израснал, и живеещите в съседните планини индиански племена.

Полицай Дженсън е принуден да потули ужасен инцидент, в който е замесена неговата психически нестабилна и зависима от алкохола съпруга. Това води до сблъсък между него и опасен член на индианското племе – Филип Копус, който ще се върне, за да преследва всички замесени.

В ролята на полицай Дженсън ще видим Мартин Хендерсън, познат най-вече от сериала „Анатомията на Грей“ като д-р Нейтън Ригс и Анди Харис в „Еврест“, а в образа на Копус ще влезе известният с ролите си на хал Дрого в „Игра на тронове“ и Артар Къри /Аквамен/ в „Лигата на справедливостта“ – Джейсън Момоа.

Сериалът на Арън Гузиковски от 2014г. е с премиера за българския ефир. Гледайте за пръв път завладяващата история на първи и втори сезон от сериала само по VIVACOM Arena, от 11 октомври, всеки четвъртък и петък в 20:00 часа или повторение – всяка събота и неделя от 18:00, както и във видеотеката на VIVACOM TV.