В юлската селекция от хитови филми в Neterra.TV+ се отличават заглавията Аз, Леонардо; Истината; Кралицата на пустинята; Офицер и шпионин; Болшой; Ван Гог: Пред портите на вечността; Всички знаят; История на любовта; Младост; Грехът на Микеланждело; Облаците на Силс Мария; Съвсем нов завет; Труман; Убийството на свещения елен и др.

Ценителите на доброто кино ще могат да гледат нови филми на любими звезди като Жюлиет Бинош, Катрин Деньов, Никол Кидман, Пенелопе Крус, Роберто Бенини, Уилям Дефо, Хавиер Бардем, както и на режисьори от ранга на Андрей Кончаловски, Вернер Херцог, Оливие Асаяс, Паоло Сорентино, Роман Полански.

Зрителите ще се възползват от промоционални цени при комбинация на различен брой филми. Така всеки ще може да получи достъп до повече качествено кино, по-изгодно. С един акаунт кинофеновете могат да гледат на своя мобилен телефон, компютър и смарт телевизор в перфектно качество.

В рамките на поредица от месечни предложения Neterra.TV+ планира да представи общо над 200 филмови заглавия. Платформата не спира да се развива и да създава възможности за забавление и все по-голям и стойностен избор на качествено кино за своите потребители.

За Neterra.TV+:

За последните три години платформата Neterra.TV+, която предлага достъп до качестве-но авторско съдържание, бе домакин на редица значими кинофестивали като Master Of Art, CineLibri, Киномания, Sofia MENAR, Златен кукер, Ранно пиле и други. В нея потребителите могат да гледат най-новите и атрактивни български и чужди заглавия, сред които „В Сър-цето на Машината“, „Голата истина за група „Жигули“, „Ятаган“, „Жълт Олеандър“, „Въз-вишение“, „В кръг“, „Слава“, „Диви и щастливи“ и други, а също така концерти, събития на живо и още. Каталогът на https://neterra.tv/plus е достъпен без необходимост от абона-мент и се обновява непрекъснато, като предлага опция за наем или закупуване. Платфор-мата е част от Neterra.TV, която вече 15 години предоставя на сънародниците в чужбина достъп до най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове във високо качество за целия свят.