Бедно момиче на име Беки Шарп се опитва да се изкачи до върховете на английското общество по време на Наполеоновите войни. В България вече можем да гледаме новата адаптация на класическия роман от Уилям Такъри „Панаир на суетата“ по HBO и в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Епизодите са 6 и ще се излъчват по HBO всеки вторник от 20:00 часа, като ще бъдат достъпни за гледане онлайн още от сутринта. Финалът е на 9-ти октомври, а първите два епизода вече са налични в HBO GO.

Историята на Беки (Оливия Кук) е изпълнена с подлост, престъпления, радост, любов, раздели, смях, изневери, битки и танци. Беки преминава през Битката при Ватерло и стига чак до двора на крал Джордж IV, а по пътя разбива сърца и губи огромно състояние.

4-2018-ITV-Studios-All-Rights-Reserved.jpg

Това е история, в която всеки се жени за грешния човек и после съжалява. Една история, в която всеки трябва да се научи да внимава какво иска. Но преди всичко провокира зрителя да си зададе заедно с главната героиня въпросите: Какъв е най-добрият начин да бъдеш жена? Какъв е смисълът да си добър? В свят на материализъм, егоизъм и суетност, как може човек да остане верен на себе си и свързан с душата си?

Компания на Оливия Кук ("Играч първи, приготви се") в тази екранизация правят актьорът и музикант Джони Флин ("Геният"), Мартин Клунс ("Доктор Мартин"), Франсис де ла Тур ("Хари Потър и огненият бокал"), Том Батеман Бейтман ("Убийство в Ориент Експрес") и други.

"Панаир на суетата" е продуциран от Джулия Станърд Станард ("Войната и мира", "Големият влаков обир", "Юнайтед"), а Джеймс Стронг ("Броудчърч", "Юнайтед") е режисьор на сериала.

Светът на HBO GO в България

Неограничен достъп до над 5 000 часа от любими филми и сериали в онлайн филмовото приложение HBO GO. Пренесете се в света на киното с най-новите холивудски хитове, HBO поредици, международни и фестивални заглавия, награждавана документалистика. На разположение е и изцяло обновена детска секция, с класически и модерни филми, дублирани на български език. Гледайте, когато искате, където и да сте, на лаптоп, смартфон, смарт телевизор или таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation. Любителите на качествените филми и сериали може да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец. Предлагането на HBO GO директно до крайни клиенти е още един начин за ползване на онлайн стрийминг услугата, в допълнение към вече наличния – HBO GO включен в телевизионните и интернет пакети на нашите партньори - кабелни и телекомуникационни оператори.