Филмовите акценти по VIVACOM Arena през юли

04 July 2018

„Цветът на хамелеона” с Руши Видинлиев в главната роля, е сред хитовите заглавия в лятната юлска селекция на VIVACOM Arena

През юли VIVACOM Arena предлага на своите зрители лятна филмова фиеста с разнообразие от жанрове, актьори и режисьори. На първо място отделяме хитовия български film noir „Цветът на хамелеона” по романа на Владислав Тодоров „Цинкограф” („Дзифт”), режисьорски дебют на оператора Емил Христов (вижте в сайта Разговорът с Владислав Тодоров за новият му проект с номинирания за „Оскар” за „Сляпата Вайша” Теодор Ушев). В програмата на VIVACOM Arena са включени биографичният филм за култовата Франсаз Сеган, и живота и след славата на първия й роман "Добър ден, тъга". Звездната селекция през юли се допълва от филми с актьорите Сам Уъртингтън, Елизабет Банкс, Джейми Бел, Люк Пери, Зоуи Салдана, Майкъл Вартан, Роб Лоу, Кари-Ан Мос. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

Филмовите акценти VIVACOM Arena през юни

09 June 2018

Филми на режисьорите Уди Алън, Гай Ричи и Ричард Атънбъроу са сред хитовете на VIVACOM Arena

През юни VIVACOM Arena предлага на своите зрители истинско звездно присъствие в съвременни филмови класики. Кейт Бланшет (с награда „Оскар”) и Алек Болдуин в „Син Жасмин”, Шърли Маклейн, Кристофър Пламър във филма на Ричард Атънбъроу в „Затворен кръг”, дивата Клаудия Кардинале е в компанията на Жан Дюжарден в „Балкон, с изглед към морето”, а Уинона Райдър играе в „Когато любовта не е достатъчна” VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

Филмови акценти във VIVACOM Arena

25 May 2018

Този уикенд VIVACOM Arena представя филми със звездно холивудско присъствие! Вижте най-интересното от репертоара на специализирания канал на VIVACOM за кино през уикенда.

Тази събота и неделя абонатите на канала ще имат възможност да се насладят на четири различни типа филми – романтична комедия с Даниел Радклиф и Адам Драйвър, класическа екранизация (режисьорски дебют на актьора Юън Макгрегър), горещ уестърн с Пенелопе Крус и Салма Хайек и невероятна драма с Харисън Форд. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

ROGUE само по VIVACOM Arena

16 May 2018

VIVACOM Arena ще зарадва почитателите на киното с ексклузивна премиера на сезон 4 на криминалния екшън сериал Rogue.

Специалният 24-часов филмов канал VIVACOM Arena ще зарадва почитателите на киното с ексклузивна премиера на сезон 4 на криминалния екшън сериал Rogue. Епизодите ще се излъчват всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч.

Филмови акценти във VIVACOM Arena

27 April 2018

В рубриката VIVACOM Arena представяме най-интересното от репертоара на специализирания канал на VIVACOM за кино през уикенда.

Тази събота и неделя абонатите на канала ще имат възможност да се насладят на четири различни тип филми – комедия, класическа екранизация, трилър и българска драма. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.