През декември VIVACOM Arena предлага на своите зрители разнообразие от добри филми в различни жанрове – фантастика, историческа драма, романтика, комедия, ужаси и детско кино. И през този месец зрителите на VIVACOM Arena ще имат удоволствието и привилегията да видят и българския сериал „Четвъртата власт”. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV на позиция 14.

Klinika-Nadezhda.jpg

КЛИНИКА НАДЕЖДА

2012 | Драма, Фантастичен | Всеки четвъртък и петък от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Дейвид Уелингтън, Питър Уелингтън

В ролите: Ерика Дюранс, Бенджамин Ейрс, Джулия Чан, Салваторе Антонио, Даниел Гилис и др.

След тежка автомобилна катастрофа, хирургът Чарли Харис изпада в дълбока кома, но нещата за него не спират до тук – той остава заклещен между два свята – този на живите и отвъдното.

Докато Чарли наблюдава живота в болницата от друго измерение, неговата годеница Алекс, която също е хирург, отчаяно се опитва да спаси живота му. С помощта на останалите лекари, ден след ден, тя прави всичко възможно да се пребори с комата на Чарли и да върне надеждата в клиниката.

jpg.jpeg

САУЛ

2014 | Драма, Исторически | 8-ми декември (събота) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Марио Адзопарди

В ролите: Кайл Шмид, Крис Холден-Райд, Колъм Блу, Джон Рис-Дейвис, Емануеле Вогер, Бритни Бристол и др.

Саул: Пътешествието до Дамаск е история за религията, изкуплението и преоткриването.

Саул от Тарсус, известен още като Касапинът от Йерусалим, е човекът, отговорен за убийството с камъни на един от учениците на Иисус Христос – Стефан. След нападение над християнска сватба, Саул попада в пясъчна буря. Там той получава видение – явява му се самият Иисус, който го ослепява. Скоро след това Саул осъзнава своите грехове и търси изкупление за тях. Така започва неговият катарзис и походът му като проповедник на христовата вяра.

Дали ще спечели доверието на християните, които добре познават името и делата му, или срещата с неговите доскорошни съратници ще се окаже фатална за него...

Kak-da-provalish-vrazkata-si.jpg

КАК ДА ПРОВАЛИШ ВРЪЗКАТА СИ

2004 | Романтичен, Комедия | 17-ти декември (понеделник) от 21:30 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Джордан Хоули

В ролите: Пол Шнайдер, Джен Пейдж, Марион Кер, Дориан Мисик, Попи Монгомъри, Джак Джоузефсън и др.

Оуен е млад писател, който помага на богатите и известните да пишат своите така наречени “автобиографии“. След земетресение в Лос Анджелис, той решава да промени живота си – къса всички свои контакти с клиенти и колеги, като им казва истинското си мнение за тях и се насочва към летището. Там случайно среща приятелка на неговата бивша и след кратък разговор, Оуен решава, че наистина си допадат. Дали тя е жената за него, ще покажат поредица от „тестове“, на които той ще я подложи.

Rogue4_poster.jpg

ROGUE

2004 | Криминален, Драма | 17-ти декември (понеделник) от 19:00 ч. | VIVACOM Arena

В ролите: Кол Хаузер, Сара Картър, Меган Рат, Ашли Грейс, Серхио Ди Зио, Танди Нютан, Сара Джефри и др.

Зрителите на VIVACOM Arena ще могат да се насладят на последния – четвърти – сезон на хитовия криминален сериал Rogue. Историята проследява завършека на сблъсъка между полицаите под прикритие и мафията в Сан Франциско. Итън се завръща в града, за да подреди живота си, само за да бъде намесен в сделки с корумпирани полицаи, търсещия отмъщение, син на Мария и терористичен акт, за който е обвинен. Историите на героите се преплитат в разследванията и търсенето на истината. Предателства, интриги, убийства и неочаквани разкрития очакват във финала на сериала Rogue.

vlast.jpg

ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ

2014 | Политически, Трилър | Всеки вторник и сряда (от 18-ти ноември) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Димитър Коцев и Стоян Радев

В ролите: Мила Парушева , Христо Шопов, Самуел Финци, Владимир Пенев, Михаил Билалов, Деян Донков, Атанас Атанасов, Ивайло Герасков, Владимир Карамазов, Христо Петков, Снежина Петрова, Светлана Янчева, Ана Пападопулу, Александра Василева, Деси Моралес и др.

Сериалът разказва за сблъсъка на власт и медии, показвайки различните лица на българската политика и журналистика. История за истинско репортерско разследване на основата на факти и събития, които ни изглеждат така познати, в което главните герои са политици и журналисти. Действието се развива през живота на един вестник, който се опитва да работи по свои правила за независима журналистика в едно изпълнено със зависимости общество. Разследването сблъсква външния и вътрешен свят, в който журналистите живеят, и те разбират, че изборът е да станат част от манипулацията или да се изправят срещу нея. Ожесточена борба за власт, мръсна политическа игра, изнасяне на информация, секскомпромати, рекет и измамни схеми смазват отчаяната журналистическа съпротива.

File.jpg

РОЖДЕСТВО 2: ОПАСНА СПЯВКА

2012 | Комедия, Семеен | 24-ти декември (понеделник) от 20:00 ч. | VIVACOM Arena

В ролите: Дейвид Тенант, Марк Утън, Джейсън Уоткинс и др.

Режисьор: Деби Исит

Коледа е и учениците от училище "Сейнт Бернадет" пътуват към Уелс, за да участват в национален музикален конкурс. Новият им учител, г-н Питърсън, има нелеката задача да усмири дивия ентусиазъм на децата и да се справи с шантавия си асистент г-н Попи, но в крайна сметка пада жертва на налудничавите му идеи. Освен това, бременната съпруга на г-н Питърсън ги придружава, което прави ситуацията още по-трудна и забавна.

Koledna-istoriya-na-uzhasite.jpg

КОЛЕДНА ИСТОРИЯ НА УЖАСИТЕ

2015 | Мистерия, Ужаси| 25-ти декември (вторник) от 23:00 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Брет Съливан

В ролите: Уилям Шатнър, Джеф Кларк, Джордж Бюза, Пърси Хайнс Уайт, Роб Арчър, Джесика Клемент и др.

В Бейли Даунс от няколко години не са имали спокойна Коледа. Миналата Бъдни вечер двама тийнейджъри умират в мазето на училището.

А тази Коледа започват нови кошмари – трима приятели разглеждат мястото на нещастието, когато зъл дух се опитва да направи така, че те никога да не излязат от там. Един от полицаите, които разследват случилото се, се притеснява за сина си, който се държи много жестоко. А едно семейство опитва да се свърже със своя леля, която отдавна не са виждали, но се натъква на демоничния антипод на Дядо Коледа – Крампус. Дори и добрият старец ще преживее ужасни мигове, когато е нападнат от група елфи-зомбита.

Prikazka-za-kolednata-zvezda.jpg

ПРИКАЗКА ЗА КОЛЕДНАТА ЗВЕЗДА

2012 | Приключенски, Семеен | 26-ти декември от 09:30 ч. | VIVACOM Arena

Режисьор: Нилс Гауп

В ролите: Якоб Офтебро, Вилде Зейнер, Андерс Баасмо Кристиансен, Агнес Кителсен, Стиг Вернер Мо, Андреас Капелен и др.

Смело момиче се отправя на опасно пътешествие, за да открие отдавна изчезналата Коледна звезда и по този начин да освободи кралството от злите сили, които са го завладели, да спаси краля и да намери отдавна изчезналата принцеса Златокоска. Срещу това смело момиче обаче се изправят зли и могъщи сили, които са готови на всичко, за да я спрат...