Тази събота и неделя абонатите на канала ще имат възможност да се насладят на четири различни типа филми – романтична комедия с Даниел Радклиф и Адам Драйвър, класическа екранизация (режисьорски дебют на актьора Юън Макгрегър), горещ уестърн с Пенелопе Крус и Салма Хайек и невероятна драма с Харисън Форд. VIVACOM Arena е 24-часов филмов канал, излъчващ без реклами! Каналът е наличен само за клиенти на VIVACOM TV.

26.05 (събота) , 18.00 ч.

САМО ПРИЯТЕЛИ?

WHAT IF

Реж. Майкъл Доус

С Даниел Радклиф, Джемима Рупър, Меган Хефърн, Адам Драйвър, Меган Парк, Рейф Спол, Зои Казан, Аманда Крю

Режисираният от Майкъл Доус независим канадски филм е базиран на пиесата “Цигари и паста за зъби”, дело на драматурзите Ти Джей Доу и Майкъл Риналди.

Сюжетът разказва за младия Уолъс (в ролята Даниел Радклиф), който е заслепен от красотата на привлекателната Шантри. Той е убеден, че е намерил момичето на мечтите си и вярва, че ще се превърне в нещо повече от неин добър приятел. Но има един проблем, който със сигурност ще попречи на развитието на тази романтична връзка. Шантри всъщност се среща с друг мъж и по всичко изглежда, че любовта между двамата е по-силна от всякога. Уолъс не иска да бъде просто един от приятелите на Шантри и е готов на всичко за да спечели сърцето й. Но дали заслепения от романтика и любов млад мъж ще постигне целите си без да си навлече неприятности?

what-if-5abab42e28296.jpg


26.05 (събота) , 22.00 ч.

АМЕРИКАНСКА ИДИЛИЯ

AMERICAN PASTORAL

Реж. Юън Макгрегър

С Юън Макгрегър, Моли Паркър, Узо Адуба, Дакота Фанинг, Дженифър Конъли, Валъри Кери, Дейвид Стратхейрн

Филмът е базиран на наградения с Пулицър роман на Филип Рот „Американски пасторал”, разказващ за семейство, чието привидно идилично съществуване е разклатено от социалните и политически сътресения през 60-те години на 20 век.

Юън Макрегър прави своя режисьорски дебют и изпълнява ролята на Сиймор Левов, по прякор Шведа – в миналото прочут гимназиален спортист, а сега – успешен бизнесмен, женен за бившата кралица на красотата Даун. Но под лъскавата повърхност на живота на Шведа назряват трусове. Когато любимата му дъщеря Мери, която е тийнейджър, изчезва, след като е обвинена, че е извършила насилствен акт, Шведа се зарича, че ще я намери и отново ще обедини семейството си. Това, което открива обаче, го разтърсва из основи, принуждавайки го да погледне отвъд повърхността и да се изправи срещу хаоса, оформящ света около него. В „Американска идилия” участват още носителката на Оскар Дженифър Конъли в ролята на Даун и Дакота Фанинг в ролята на Мери .

27.05 (неделя), 18:00 ч. 

БАНДИТКИ

BANDIDAS

Жанр: Комедия, Уестърн

Реж. Хоаким Рьонинг, Еспен Санберг

Със Салма Хайек, Сам Шепърд, Пенелопе Крус Дуайт Йокам

Салма Хайек и Пенелопе Круз играят две жени, чиито бащи биват убити от коварен въоръжен измамник на име Тайлър Джаксън. Джаксън прокарва кървава пътека през Югозапада, докато обира банка след банка.

За да отмъстят, тези жени, които са с коренно противоположни характери, се заричат да победят Тайлър в собствената му игра, като нападат и обират банките, преди убиецът на бащите им да стигне до тях.

bandidas-53da34594310b.jpg

27.05 (неделя), 20.00 ч.

ВЕЧНАТА АДЕЛАЙН

THE AGE OF ADALINE

Реж. Лий Толанд Кригър

С Кати Бейкър, Харисън Форд, Линда Бойд, Ричард Херман, Аманда Крю, Елън Бърстин, Блейк Лайвли, Михаел Хуисмън, Марк Ганиме, Анджали Джай

По чудо останала на 29 години в продължение на осем десетилетия Аделайн Боуман (Блейк Лайвли) води самотен живот, без никога да си позволява да допусне близо до себе си някого, който може да разкрие тайната ѝ.

Докато една случайна среща с чаровния филантроп Елис Джоунс (Мишиел Хюисман) запалва отново страстта ѝ към живота и любовта в сърцето ѝ. След един прекаран уикенд с родителите му (Харисън Форд и Кати Бейкър), когато тайната ѝ е заплашена от разкриване, Аделайн взема решение, което ще промени живота ѝ завинаги.

the-age-of-adaline-5562437448fb7.jpg