ANIVENTURE COMIC CON обяви първите специални гости за фестивала през юли

23 March 2023

Актьори от „Stranger Things“ и „Wednesday“, както и косплей звезда от Тайланд са известните имена до момента

Завръщането на ANIVENTURE COMIC CON след 3-годишна пауза е факт, а организаторите на най-мащабното събитие за поп култура у нас вече разкриват и първите звездни гости, които ще станат част от фестивала на 8 и 9 юли в Интер Експо Център. В България ще пристигнат актьорите Том Влашиха, когото познаваме от образите му в сериала на HBO „Game of Thrones“ и от „Stranger Things“ на Netflix, и Виктор Доробанту, стоящ зад атрактивния образ на „Нещото“, който служи вярно като помощник на семейство Адамс в хитовия сериал на Netflix „Wednesday“.

„Последните оцелели“ – открий необикновеното в обикновеното!

05 March 2023

Тя се казва Симона Грънчарова. Това е първата й година в кино школа „Братя Люмиер“, като автор в kinoto.bg. Симона направи дебют с мнението си за ирландското предложение за „Оскар“ – „Мълчаливото момиче“. За разлика от другите деца, в първата година на своето бойно кръщение като малък почитател на необичайни кино сюжети, Симона сама си намира филмите. Често, докато съм на работа, а тя на училище, Симона ми изпраща смс-и в чата от рода на „Госпожо, какво мислите за „Боен клуб“? А за филмите на М. Найт Шиамалан? Така една вечер ми писа с възбуда, че „сериалът „Последните оцелели“ е брутален“ и дали случайно съм го гледала?

Коледни филми в HBO Max

27 November 2022

Седем нови филма, начело с „Коледна история по Коледа“ и още десет заглавия за празнично настроение

Празничният дух започва да превзема стрийминг платформата HBO Max и ви споделяме част от филмите, които можете да гледате в дните до един от най-очакваните семейни периоди от годината.

Премиера на филма "Навални" по HBO

24 May 2022

Режисьорът Даниел Роер изследва живота и работата на руския опозиционен лидер Алексей Навални

Документалният филм на режисьора Даниел Роер „Навални, продукция на HBO Max и CNN Films, съвместно с Fishbowl Films, Raefilm Studios и Cottage M, ще бъде достъпен за гледане у нас в стрийминг платформата HBO Max от четвъртък, 26 май.

HBO Мах вече е в България

09 March 2022

Новата стрийминг платформа на WarnerMedia идва с нови филми, сериали и реалити формати

HBO Max официално замени HBO GO в България, като част от глобалното разпространение на изцяло новата стрийминг платформа на WarnerMedia Съществуващите директни абонати или такива през оператори на старата платформа HBO GО, биват автоматично прехвърляни към новата услуга Всички съществуващи директни абонати получават отстъпка от повече от 30% за HBO Max и месечният им абонамент за услугата от днес става само 3.30 евро. Тази специална офертата е отворена и за всички нови директни клиенти, които се абонират до 31 март 2022. Стрийминг платформата HBO Max вече е достъпна на 61 територии в Европа, Съединените щати, Латинска Америка и Карибите

HBO MAX идва в България на 8-ми март

01 February 2022

Най-новите филми на Warner Bros. ще могат да се гледат в HBO Max само 45 дни след пускането им в киносалоните

HBO Max, новата стрийминг платформа на WarnerMedia, пристига в България на 8 март 2022 г., като от тази дата ще замени действащата в момента платформа HBO GO. HBO Max предлага цял нов свят висококачествено забавление от Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, Max Originals и много други производители на съдържание.

Киномания продължава онлайн с десет избрани филма

13 December 2021

Специалната селекция ще е достъпна за цяла България в Neterra.TV+ от 17 декември до 9 януари 2022 г.

Физическото издание на КИНОМАНИЯ приключи, но най-запалените почитатели ще се радват на страхотен коледен подарък – 10 от хитовите заглавия ще могат да се гледат онлайн на платформата Neterra.TV+. Филмите ще имат единична и пакетни цени и ще радват киноманите в периода 17 декември 2021 – 9 януари 2022 г. В онлайн селекцията присъстват фестивални хитове, френско кино, мюзикъли, класики.

„В капан“ – исландската рецепта за мразовит ноар

01 December 2021

Очаквайте първи епизод на „В капан“ 6 декември 2021 г. /понеделник/, от 22:00 ч. по БНТ 1

Признавам си, гледането на сериали до преди година не ми бе сред любимите занимания. Но покрай „новото нормално“ се научих и често се пристрастявам като тийнейджър-геймър, ако сериалът гъделичка нетърпеливото ми очакване за финалната развръзка. След датско-шведското ми криминално приключение „Мостът“, което всички фенове на този жанр знаят наизуст, настъпи време и за „В капан“.

Джесика Частейн и Оскар Айзък в “Сцени от един семеен живот”

15 September 2021

„Сцени от един семеен живот“, най-новият оригинален сериал на HBO e с премиера днес, като първи епизод вече е наличен за стрийминг в платформата HBO GO. Телевизионната премиера е тази вечер от 21:00 часа по HBO. Сериалът в пет части, модерна адаптация на класическия шведски сериал на Ингмар Бергман от 1973-та година, е по сценарий и режисура на Хагай Леви („Психотерапия“, „Наши момчета“, „Аферата“ на HBO). Главните роли са поверени на Оскар Айзък („Дръзки“ на HBO) и Джесика Частейн (номинирана за "Оскар" за „Враг номер едно“).

HBO Max идва в Европа есента, а в България през 2022

10 September 2021

HBO Max идва поетапно в Европа от 26 октомври със старт в шест държави България и още 13 държави са планирани за 2022 година

• Следващата година HBO Max ще навлезе в Централна и Източна Европа и Португалия като част от постепенното глобално разпространение на новата стрийминг платформа на WarnerMedia • HBO Max ще бъде представенa в Европа на виртуално събитие през октомври тази година • Клиентите в Северна Европа и Испания ще бъдат първите в Европа с достъп до HBO Max, а тези от България и още 13 държави ще имат достъп през 2022

"Обама - в търсене на по-съвършен съюз” с премиера по HBO GO

26 July 2021

Премиерата на филма ще бъде на връх рождения ден на бившия президент - 4 август

Премиерата на документалния филм на HBO „Обама - в търсене на по-съвършен съюз“ е на 4 август. Разделена в три части лентата прави хроника на личното и политическо пътуване на президента Барак Обама, докато страната се бори със своята расова история. Преплитайки разговори с колеги, приятели и критици, негови речи и интервюта, поредицата започва с детството на Обама и ни превежда през перспективата му като син на бяла майка от Канзас и африкански баща, неговата духовна формация от поколение цветнокожи лидери и неговите надежди за по-приобщаваща Америка. Чрез историята на един човек, безвъзвратно обвързан с историята на една държава, „Обама - в търсене на по-съвършен съюз“ отразява миналото и настоящата национална идентичност на страната. ТРЕЙЛЪР