Студио "Оскар"

Екслузивни видеа с някои от звездите на номинираните филми като Кристофър Нолан, Франсис Макдорманд, Гари Олдман и Мерил Стрийп – 4 март, 23:30 ч., 23:30 ч.

Срещи с холивудски знаменитости и преки връзки от Лос Анджелис ще има тази неделя, 4 март, по bTVCinema, по време на специалното студио „Оскар 2018“. То започва в 23:30 ч., непосредствено преди прякото излъчване на най-престижните награди за кино в ефира на филмовия канал на bTV Media Group.

Един срещу друг ще застанат с прогнозите си известни български актьори, обичани от зрителите лица от ефира на bTV, критици, блогъри и модели. Сред тях са Диана Любенова, Глория Петкова, Лорина Камбурова, Веси Бонева, Любен Дилов–син, Дарин Ангелов, Виктор Божинов, Деян Статулов, Петър Дундаков, Десислава Желева и други. От тях ще разберем кой филм, актьор или режисьор имат най-много шансове да грабне мечтаната статуетка.

28694412_565579590464115_122120270_o.jpg

Водещ на студиото ще бъде Михаил Дюзев („Като на кино“), а сециалният кореспондент на церемонията Мариета Мелроуз ще покаже как изглеждат Лос Анджелис и Долби Тиатър в навечерието на голямото събитие, зрителите ще станат свидетели на партитата, които съпътстват наградите, ще се срещнат с някои от героите на вечерта.

Интригата ще се допълни с ексклузивни видеа с някои от звездите на номинираните филми като Кристофър Нолан, Франсис Макдорманд, Гари Олдман, Мерил Стрийп и други. Ще се срещнем с победители от минали години като актрисата Вайола Дейвис и композиторът Ханс Цимер, ще си припомним какво ни казаха преди да бъдат елиминирани от надпреварата за „Оскар“ доскорошните фаворити Кевин Спейси и Джеймс Франко.

Всичко за 90-годишната история на церемонията-гафовете, възходите и паденията, скандалите ще бъде част от специалното студио.

Водещият Михаил Дюзев е подготвил два плика, в които ще накара филмови наблюдатели да запишат своите прогнозни имена на победителите. Тези пликове ще бъдат отворени в предаването „Преди обед” на 5 март, за да видим кой е познал верните резултати.

Свързани статии